Удосконалення системи непрямого оподаткування в контексті реформування державних фінансів України - Волков, Д.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проаналізовано теоретичні засади механізму непрямого оподаткування, визначено його особливості, переваги та обмеження. Розкрито основні проблеми та напрями вдосконалення непрямого оподаткування в Україні у контексті реформування державних фінансів.