Кризис и структурные пропорции в развитии макроэкономической системы - Беленцов, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Запропоновано підхід до визначення оптимальних і кризових пропорцій у системі відносин економічної власності, які відповідно викликають стійкий і нестійкий розвиток макроекономічної системи. ----------