Концептуальные положения стратегии и тактики в управлении ресурсным потенциалом предприятия - Берсуцкий, А.Я. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проаналізовано підходи до трактування і визначення сутності управління. Визначено особливості та характеристики стратегії і тактики функціонування підприємства на різних часових інтервалах. Розглянуто виробничі ресурси як інформаційні об’єкти управління. ----------