Організація, внутрішня структура та завдання Народного міністерства земельних справ УНР - Кудлай, О. (Проблеми вивчення історії Української революції 1917-1921 років, 2010)
Розглядаються питання створення, організації внутрішньої структури та головні завдання діяльності народного міністерства земельних справ УНР.