Історія України та українських козаків - Енгель, Й.-Х. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Продовження. Початок див. Схід—Захід. — 1998. — Вип. 1; 1999. — Вип. 2; 2001. — Вип. 3; 2002. — Вип. 5; 2004. — Вип. 6.