Барвисті брязкальця української візантиністики: «варварські» наслідування в очікуванні на варварів? - Сорочан, С.; Домановський, А. (Схід-Захід: Історико-культурологічний збірник, 2008)
Рецензія. на книгу: Балух В. О. Візантиністика: Курс лекцій. — Чернівці, 2006. — 606 с., іл., карти