Аспекти бюджетування: переваги та недоліки, успіхи та помилки - Міньковська, М.В.; Виноградова, Ю.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто необхідність упровадження бюджетування на підприємствах. Визначено основні проблеми реалізації методики бюджетування на українських підприємствах. Позначено загальні напрями підвищення ефективності управління. ----------