Анализ динамики роста цен на энергоносители и ее влияние на структуру металлургического производства - Назюта, Л.Ю.; Федосова, И.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Показано вплив процесів глобалізації на політику цін у галузі енергетики. Проаналізовано взаємозв'язок технологічної та енергетичної складової в ціні на основні енергоресурси. Як основний критерій оцінки розглянуто питомвартість одиниці енергії різних видів палива. В умовах ММК ім. Ілліча вивчено динаміку зростання цін на основні енергоносії за останні п'ять років. ----------