Безпека праці – умова збереження та розвитку трудового потенціалу України - Заюков, І.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто стан забезпечення належного рівня безпеки та умов праці на виробництві та запропоновано напрями підвищення ефективності системи безпеки праці, що забезпечують збереження та розвиток трудового потенціалу України. ----------