Роль експериментальних і теоретичних досліджень у сфері застосування фізичних законів - Горобець, Ю. (Вісник НАН України, 2011)
Рецензія на книгу: В.Г. Барьяхтар, И.В. Барьяхтар. Молекулярная физика: курс лекций. – К.: Наукова думка, 2011. – 332 с.