80-річчя члена-кореспондента НАН України Л.А. Пирога (Вісник НАН України, 2011)
1 березня виповнилося 80 років відомому вченому-медику академікові НАМН України, члену-кореспонденту НАН України Любомиру Антоновичу Пирогу.