Природные воды и здоровье человека - Моисеев, А.Ю. (Геологічний журнал, 2010)
Розглянуто вплив природних вод на здоров'я населення і визначено перспективи подальших досліджень у даній області. Особливу увагу приділено проблемам практичного застосування природних мінеральних вод з підвищеним вмістом біологічно активних мікрокомпонентів.