Про оцінку відкритості економіки України до прямих іноземних інвестицій - Баранов, C.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проведено оцінку рівнів відкритості національної економіки до прямих іноземних інвестицій за видами економічної діяльності в контексті економічної безпеки країни. ----------