Методология государственного рационализма в управлении угольной отраслью - Фесенко, И.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто питання формування методології державного раціоналізму в управлінні вугільною галуззю. З’ясовуються передумови пошуку нових підходів до обґрунтування управлінських рішень. Запропоновано основні принципи методології державного раціоналізму. ----------