Інституція – ключ до розуміння економічних інститутів - Іншаков, О.В.; Фролов, Д.П. (Економічна теорія, 2011)
Обґрунтовано необхідність повернення в науковий обіг інституціональної теорії поняття "інституція". Розкрито економічну природу інституцій, логіку їх взаємозв’язку з організаціями й інститутами. Доведено, що інституції є змістовною основою інститутів. Запропоновано уточнені визначення цих понять.