Економічне зростання в контексті розвитку регіональних інноваційних систем та капіталу здоров’я: концептуальний підхід - Бортницький, В.А. (Економічна теорія, 2011)
Викладено основи концептуального підходу до вивчення економічного механізму накопичення капіталу здоров’я завдяки функціонуванню та розвитку інноваційних систем як додаткових факторів економічного зростання. Висвітлені мультиплікативні ефекти їх взаємного впливу на рівні інноваційної системи, регіону та країни.