Неформальні норми фінансового сектора економіки: економічна ментальність та інституційна довіра - Коваленко, Ю.М. (Економічна теорія, 2011)
Подано загальну характеристику впливовості неформальних (традиційних) норм на функціонування фінансового сектора економіки. Запропоновано розширення сфери економічних досліджень за рахунок залучення економічної ментальності й інституційної довіри. Показано модель етичної економічної людини.