Экологическая составляющая в механизме управления промышленным развитием Украины - Анисимова, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено методологічні та практичні проблеми використання ресурсів у розвитку промислового виробництва України. Розглянуто проблеми управління розвитком промисловості на макрорівні, а також особливості оцінки ефективності використання факторів розвитку. Обґрунтовано необхідність кількісної оцінки впливу якісних чинників використання праці, капіталу й інновацій у промисловості. ----------