Інституціоналізація чи економічна свобода: еволюція концептуальних поглядів на процеси міжнародної інтеграції - Вітер, Д.В. (Економічна теорія, 2011)
Досліджується еволюція ліберальних і неоліберальних поглядів на процеси міжнародної економічної інтеграції; розкриваються зміст і принципи концепцій ринкової, ринково-інституційної й структурної шкіл, неофункціоналізму і дирижизму в контексті осмислення інституціоналізації економічної свободи.