Моделювання виробничої стратегії на сучасному гірничодобувному підприємстві - Варава, Л.М.; Варава, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Визначено основні напрями розробки виробничих стратегій на сучасних гірничодобувних підприємствах. Запропоновано оптимізаційну модель для вибору варіанта виробничої стратегії. ----------