Мета і структура зовнішньоекономічного законодавства - Ашурков, О.О.; Овчаренко, Р.В. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
У статті розглянуто питання внутрішніх і зовнішніх функціональних зв’язків законодавства про зовнішньоекономічну діяльність з метою підвищення рівня його ефективності та узгодженості внутрішньої структури.