Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности - Жамойда, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочної продукції. ----------