Деякі аспекти державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності в ЄС (на прикладі Німеччини) - Дятленко, Н.М. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
У статті визначено перспективні напрями модернізації законодавства України про зовнішньо-економічну діяльність з урахуванням німецького досвіду державного регулювання економічної політики в цій сфері.