Правове регулювання міжнародного факторингу в Україні - Токунова, А.В. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
Визначено правову сутність міжнародного факторингу, можливості його застосування в українських реаліях, надано пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання цього інституту в Україні.