Аналіз стану інноваційної діяльності підприємств в Україні - Семененко, І.М. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
Проаналізовано стан інноваційної діяльності підприємств в Україні. Порівняно стан інноваційної діяльності вітчизняних підприємств із підприємствами зарубіжних країн.