Формування стратегії розвитку економіки регіону - Тісунова, В.М. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Узагальнено й розвинено науково-методичні засади стратегічного планування розвитку економіки регіону. Визначено основні напрями організаційного забезпечення реалізації стратегії та моніторингу з позицій інституційних нововведень.