Проблемні питання захисту прав платників податків - Недодаєва, Н.Л. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Досліджено правові та організаційні проблеми забезпечення прав платників податків в Україні, проаналізовано права платників щодо адміністративного та судового оскарження рішень податкових органів. Наведено світовий досвід і пропозиції щодо посилення захисту прав платників податків.