Тенденції використання найманої праці в умовах інтеграції України до СОТ - Куляк, І.І.; Куляк, А.І. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
У статті розглянуто тенденції використання найманої праці в регіонах України, актуальні проблеми визначення негативних наслідків у сфері зайнятості щодо перерозподілу робочої сили між видами економічної діяльності. Розроблено і запропоновано способи вдосконалення і втілення державної стратегії й ефективного використання найманої праці, створення розвинутого ринку праці в умовах інтеграції України до СОТ.