Державно-приватне партнерство у вугільній галузі України: господарсько-правовий аспект - Ілларіонов, О.Ю.; Склярук, І.С. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто аспекти застосування правових механізмів Закону України «Про державно-приватне партнерство» стосовно пошуку, розвідки родовищ корисних копалин та їх видобування, зокрема кам’яного вугілля. Обґрунтовано пропозиції щодо виключення зазначених видів господарської діяльності із Закону України «Про державно-приватне партнерство».