Стратегія планування банківськими установами довгострокового кредитування промисловості - Любунь, О.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто питання, пов'язані з довгостроковим кредитуванням промислових підприємств та їх інвестиційною привабливістю. ----------