Галузевий підхід до комплексної оцінки податкового потенціалу машинобудівних підприємств - Дрозняк, О.В. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто загальні і спеціальні методи визначення податкового потенціалу машинобудівельних підприємств, запропоновано послідовність їх використання щодо його комплексної оцінки.