Економіко-правові проблеми розвитку міста Львова в умовах підготовки до ЄВРО-2012 - Шевчук, Л.Т. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто економіко правові проблеми розвитку Львова, які виникли в місті у зв’язку із проведенням змагань із чемпіонату по футболу Євро-2012. Виявлено особливості зростання соціальної напруги серед різних верств населення в результаті загострення зазначених проблем. Окреслено підходи до їх пом’якшення та ліквідації.