Проблеми використання ресурсного потенціалу відходів міста - Кавиршин, О.Г.; Кавиршина, В.О. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто деякі актуальні організаційно-економічні проблеми використання ресурсного потенціалу відходів споживання. Увагу приділено формам утилізації і рециклінгу як основним технологіям багаторазового перетворення забруднювачів зовнішнього середовища в корисні продукти.