Предпосылки формирования концепции и механизма развития туристической деятельности на промышленной территории - Данильчук, В.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглядаються передумови формування концепції й механізму розвитку туристичної діяльності на промисловій території. ----------