Застосування архітектурного шаблону MVC у розробці ВЕБ ужитків - Гнот, В.; Якимович, В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
В статті викладено короткі відомості про архітектурний шаблон МVC. Основною частиною статті є структура шаблону МVС, та переваги застосування у розробці веб ужитків. Стаття розрахована на студентів, викладачів, широке коло читачів.