Архітектура та графічний інтерфейс симулятора для дослідження моделей та методів побудови персональних локальних мереж бездротового доступу - Зеляновський, М.Ю. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2011)
Розглянуто архітектуру та графічний інтерфейс симулятора реального часу «SNOW», розробленого в межах дисертаційної роботи «Моделі та методи побудови персональних локальних мереж бездротового доступу». Наведено показники продуктивності симулятора для моделювання контролю топології типу R-NEIGH для варіантів із послідовним та паралельним виконанням кроків симуляції.