Проектирование средств электронной коммерции для предприятия малого бизнеса - Кравченко, В.И.; Кравченко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Описано структуру архітектури й основні приципи проектування і розробки програмного забезпечення для інтернет-магазину, призначеного для обслуговування потреб підприємств малого бізнесу. ----------