Електроактивні нанокомпозити на основі поліаніліну і титанату барію - Загорний, М.М.; Жигоцький, А.Г.; Рагуля, А.В. (Современные проблемы физического материаловедения, 2008)
Дослiджено вплив тиску пресування на електрофізичні характеристики нанокомпозитів поліанілін―ВаТiO3, cинтезованих in situ. Дослідження частотної залежності реактивного опору поліанілін―ВаТiO3 дозволило встановити вклад індукційної та ємностної складових реактивного опору в загальний опір в залежності від хімічного складу нанокомпозита.