Про фізичні властивості гірських порід, розплавів та стекол - Іваницький, С.Г.; Чувашов, Ю.М.; Ященко, О.М.; Горбачов, Г.Ф.; Клевцов, В.М.; Рибалка, Є.О. (Современные проблемы физического материаловедения, 2008)
Досліджено фізичні властивості гірських порід, розплавів та стекол. Представлено результати впливу диоксиду цирконію на в’язкість розплавів та швидкість охолодження стекол.