Инновации – основа интенсивной формы развития производства - Золотарев, А.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Показано, що основною метою здійснення інноваційної діяльності має бути скорочення тривалості відтворювального циклу, що обумовлює інтенсивну форму розвитку виробництва й підвищення конкурентоспроможності виробленої продукції, яка може бути здійснена реально за умови визначення доцільності інновацій економічними службами. ----------