Знаному вченому-правознавцеві, доктору юридичних наук, професору М. Є. Шумилу — 60 років (Право України, 2009)
12 жовтня виповнилося 60 років від дня народження знаного вченого%правознавця, доктора юридичних наук, професора, проректора Національної академії Служби безпеки України, Голови Асоціації вченихпроцесуалістів України, члена науково%консультативної ради при Верховному Суді України, а також спеціалізованих вчених рад із захисту кандидатських і докторських дисертацій Національної академії України Служби безпеки України, Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого, Київського національного університету внутрішніх справ, Одеської національної юридичної академії, Київського національного університету імені Тараса Шевченка; члена редколегії «Вісника Верховного Суду України», дипломанта Спілки юристів України у номінації «За кращі юридичні індивідуальні монографічні видання» Миколи Єгоровича Шумила.