Нове фундаментальне історико-правове дослідження - Єрмолаєв, В.; Рум’янцев, В. (Право України, 2009)
Рецензія на монографію:Бойко І. Й. Органи влади і право в Галичині у складі Польського Королівства (1349–1569 рр.) : моногр. / І. Й. Бойко. — Л.: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2009. — 628 с.