Методологічний семінар з проблем розвитку сучасного конституціоналізму та державного управління в Україні (нотатки з семінару) - Полешко, А. (Право України, 2009)
У рамках постійно діючого в Інституті держави і права ім. В. М. Корецького НАН України методологічного семінару «Юридична наука і суспільство (проблеми теорії і практики)» Інститутом держави і права та юридичною фірмою «Салком» було проведено науково-методологічний семінар на тему «Теоретико-методологічні проблеми розвитку сучасного конституціоналізму та державного управління в Україні» (27 жовтня 2009 р., Київ). Метою семінару було визначено: поглиблення теоретико-методологічних підходів до проведення наукових досліджень у галузі публічної влади в Україні в контексті теорії і практики сучасного конституціоналізму; визначення актуальних проблем вітчизняного конституційного процесу та державного управління.