70-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ф. Саєнка (Вісник НАН України, 2011)
11 травня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі хірургії та трансплантології членові-кореспондентові НАН України й НАМН України Валерію Феодосійовичу Саєнку.