Класифікація екосистем Черемського природного заповідника з використанням картографічного методу - Конiщук, В.В. (Український фітоценологічний збірник, 2005)
Представлена детальная классификация экосистем Черемского природного заповедника (Волынская обл.) c использованием картографического метода. На VI уровне разнообразие экосистем составляет 73 единицы.