70-річчя академіка НАН України А.А. Долінського (Вісник НАН України, 2011)
21 липня виповнилося 80 років відомому вченому й організатору науки, фахівцеві в галузі теплоенергетики, тепломасообміну і теплотехнологій академіку НАН України Анатолію Андрійовичу Долінському.