Про присудження Національною академією наук України премій імені видатних учених України за підсумками конкурсу 2010 р. (Вісник НАН України, 2011)
ПОСТАНОВА ПРЕЗИДІї НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ від 16.02.2011 № 48 м. Київ