70-річчя члена-кореспондента НАН України В.В. Грицика (Вісник НАН України, 2011)
10 серпня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі інформатики, обчислювальної техніки, наукового приладобудування членові-кореспондентові НАН України Володимиру Володимировичу Грицику.