Життєдайні принципи вченого-гуманіста (З нагоди 130-річчя від дня народження академіка О.О. Богомольця) - Комісаренко, С. (Вісник НАН України, 2011)
Cтаття написана на основі доповіді, виголошеної на ювілейних Загальних зборах НАН України 20 квітня 2011 р.