Радіоекологія прісноводних екосистем Зони відчуження ЧАЕС - Гродзинський, Д.; Кутлахмедов, Ю. (Вісник НАН України, 2011)
Рецензія на книгу: Техногенні радіонукліди у прісноводних екосистемах: монографія / За ред. ак. НАН України В.Д. Романенка; Інститут гідробіології НАН України. – К.: Наукова думка, 2010. – 262 с.